Mit ettem tegnap?

Mit ettem tegnap?

Avokádós csirkesaláta

2016. szeptember 14. - Kovács Helga

Ezt a receptet az anyukám találta az egyik Douglas reklámújságban. Mivel nagyon szeretjük az avokádót, egyből kipróbáltuk, és bizony nagy kedvenccé vált.

Hozzávalókavokados_csirkesalata.jpg

2 db egész csirkecomb (sült)

1 kis csokor petrezselyemzöld

1/2 lime leve

1 kápia paprika

2 db avokádó

só ízlés szerint

1 kk. őrölt római kömény

kb. 4 dkg majonéz (ízlés szerint, ki mennyire szereti szószosan)

pár szál újhagyma apróra vágva (ez is ízlés szerint)

Elkészítés

A sült csirkecombokat megszabadítjuk a bőrtől és a csonttól, a húst pedig feldaraboljuk, és egy nagyobb tálba tesszük.

A hagymát finomra vágjuk, az avokádót felkockázzuk, utána villával kicsit szétnyomkodjuk, hogy jó krémes állagú legyen. Ehhez mehet hozzá a felkockázott paprika, a fűszerek, a lime-lé és az apróra vágott petrezselyem.

Ezt hozzákeverjük a husihoz, majd adagoljuk a majonézt. Mehet bőven, én nem szoktam sajnálni bele, mert szeretjük, ha jó krémes az egész.

Töltsük bucikba, és már ehetjük is....én arepas-t szoktam hozzá sütni, nagyon passzolnak együtt.

avokados_csirkesalata1.jpg

Az eredeti receptet is megtaláltam a Nosalty oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemtegnap.blog.hu/api/trackback/id/tr4811704015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása