Mit ettem tegnap?

Mit ettem tegnap?

Brokkolis pesto

2016. október 16. - Kovács Helga

Hozzávalók

2 csésze brokkolirózsabrokkolis_pesto2.jpg

1 marék snidling

2 gerezd fokhagyma

3 ek. olívaolaj

1 citrom leve

1/4 csésze reszelt parmezán

1/4 csésze kesudió (1-4 órára előtte beáztatva)

só, bors ízlés szerint

Elkészítés

A brokkolit rózsáira szedjük és megpároljuk. Minden hozzávalót a turmixgépbe pakolunk, és krémes állagúra turmixoljuk.

Légmentesen záródó edényben, a hűtőben 1 hétig is eláll, vagy le is lehet fagyasztani.

brokkolis_pesto.jpg

A receptet Sarah Wilson oldalán találtam, és íme az eredeti változat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemtegnap.blog.hu/api/trackback/id/tr5211749487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása