Mit ettem tegnap?

Mit ettem tegnap?

Gombás-sonkás csirkemell

2016. szeptember 29. - Kovács Helga

Hozzávalók

2 nagy szelet füstölt sonka

1 vöröshagyma

100 g gomba (mindegy milyen fajta, amilyet szeretünk; én most vegyes erdei gombákból készítettem)

1 tk. olívaolaj (sütéshez való)

500 g csirkemell filé

só, bors ízlés szerint

100 g reszelt sajt (ez is ízlés szerint ki, melyik fajtát szereti)

gombas_csirkemell1.jpg

Elkészítés

A füstölt sonkát egy leheletnyi olívaolajon megpirítjuk. Ha aranybarna lett, mehet hozzá a hagyma, ezzel is összepirítjuk. A legvégén adjuk hozzá az apró darabokra vágott gombát. Ezzel is összepirítjuk.

A végén a csirkemellet sózzuk, borsozzuk, és egy tepsibe sorakoztatjuk. A tetejére öntjük a gombás keveréket, és a sajtot ráreszeljük. Mehet be a sütőbe.

200 ºC-on pirosra pirítjuk, és kész is. :) Párolt rizzsel tálaljuk.

gombas_csirkemell.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemtegnap.blog.hu/api/trackback/id/tr8111718489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása