Hozzávalók
2 nagy szelet füstölt sonka
1 vöröshagyma
100 g gomba (mindegy milyen fajta, amilyet szeretünk; én most vegyes erdei gombákból készítettem)
1 tk. olívaolaj (sütéshez való)
500 g csirkemell filé
só, bors ízlés szerint
100 g reszelt sajt (ez is ízlés szerint ki, melyik fajtát szereti)
Elkészítés
A füstölt sonkát egy leheletnyi olívaolajon megpirítjuk. Ha aranybarna lett, mehet hozzá a hagyma, ezzel is összepirítjuk. A legvégén adjuk hozzá az apró darabokra vágott gombát. Ezzel is összepirítjuk.
A végén a csirkemellet sózzuk, borsozzuk, és egy tepsibe sorakoztatjuk. A tetejére öntjük a gombás keveréket, és a sajtot ráreszeljük. Mehet be a sütőbe.
200 ºC-on pirosra pirítjuk, és kész is. :) Párolt rizzsel tálaljuk.