Mit ettem tegnap?

Mit ettem tegnap?

Brokkolis pestós quinoa

2016. október 16. - Kovács Helga

Hozzávalókbrokkolis_pesto2.jpg

1/2 csésze brokkolirózsa

1 ek. sűrű tejszín

1/3 csésze brokkolis pesto

1/2 csésze főtt quinoia

olívaolaj, citromlé és fetasajt a tálaláshoz

Elkészítés

A brokkolit rózsáira szedjük és megpároljuk. A brokkolis pestóhoz alaposan hozzákeverjük a tejszínt.

Végül mehet bele a brokkoli és a quinoa.

Tálaláskor pici olajat csorgatunk rá, és adhatunk hozzá még extra pestót, citromlevet és darabjaira morzsolt fetasajtot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mitettemtegnap.blog.hu/api/trackback/id/tr1011749523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása