Mit ettem tegnap?

Mit ettem tegnap?

Duplazöld turmix

2016. szeptember 18. - Kovács Helga

Hozzávalók 1 banán 1 csésze kelkáposzta 1 csésze bébi spenót 1/2 csésze sárgabarack 1 csésze sárgadinnye 1 1/2 csésze mandulatej Elkészítés A gyümölcsöket feldaraboljuk, és a turmixba tesszük, mehet a tetejére a kelkáposzta és a spenót, majd a legvégén a mandulatej. Az egészet simára…

Tovább

Kelkáposztás turmix

Hozzávalók 1 csésze kelkáposzta 1 zöld alma 1 piros alma 1 banán 1 pohár víz     Elkészítés A feldarabolt gyümölcsöket és zöldségeket a turmixba tesszük. A legvégén hozzáöntjük a vizet és simára turmixoljuk. Mint minden turmixnál, most is lehet előre dolgozni. A víz nélkül tegyük a…

Tovább

Avokádós csirkesaláta

Ezt a receptet az anyukám találta az egyik Douglas reklámújságban. Mivel nagyon szeretjük az avokádót, egyből kipróbáltuk, és bizony nagy kedvenccé vált. Hozzávalók 2 db egész csirkecomb (sült) 1 kis csokor petrezselyemzöld 1/2 lime leve 1 kápia paprika 2 db avokádó só ízlés szerint 1 kk.…

Tovább

Paradicsomos zöldbab

Ezt a receptet Mautner Zsófi oldalán találtam úgy, hogy körbenéztem, mi van itthon, és rákerestem a hozzávalókra. Nagyon kellemes meglepetés volt a végeredmény, érdemes kipróbálni. Amilyen egyszerű, olyan finom. :) Hozzávalók 500 g zöldbab 1 dl víz 1 doboz paradicsomkonzerv levében eltéve 1…

Tovább

Sunrise zöldturmix

Hozzávalók  1 banán 3 levél mángold (vagy 2-3 csésze bébi spenót) 1-2 csésze eper 1 csésze áfonya kb. 1 csésze mandulatej 1 ek. lenmag pehely 1 kk. vaníliakivonat      Elkészítés A gyümölcsöket a turmixgépbe tesszük, a mángoldot és lenmagpelyhet felülre, ezt nyakon öntjük a mandulatejjel…

Tovább
süti beállítások módosítása